Meistä

SoMe Masters tarjoaa yrityksille, yhteisöille ja yhdistyksille asiantuntijapalveluja liittyen sosiaaliseen mediaan. Olemme erikoistuneet sosiaalisen median hyödyntämiseen yrityksen liiketoiminnan kasvattamiseen, erikoisalueena sosiaalisen median mainonta.
Tarjoamme SoMe mainonnan ja markkinoinnin mentorointia, konsultointia, kursseja ja luentoja, lisäksi tarjoamme Facebook/Instagram mainonnan hallintaa.

SoMe Masters syntyi 2011 kun meiltä SoMe mainonnan hyödyntäjiltä kysyttiin usein ”miten ihmeessä teitte tuon, voitteko näyttää?” Joten aloimme tarjoamaan ”hands on” tyypistä koulutusta ja mentorointia jossa neuvonantajilla on lajaa käytännön kokemusta SoMe mainonnasta.

Olemme auttaneet hyvin monenlaisia yrityksiä, aina kansainvälisistä konsernista yksinyrittäjiin ja monella eri alalla mm. ohjelmistot, pelit, It-palvelut, kosmetiikka, terveys, ruoka, ravintola, kuntoilu, hautaus, media, musiikki, kiinteistövälitys, SaaS, politiikka, yhdistystoiminta, taide, mainonta, markkinointi, vähittäiskauppa, kultaseppä, kodin palvelut, korjauspalvelut, konsultointi, koulutus …

– – –

Yrityksen perustaja Dick Lindertz on SoMe-markkinoinin mentori ja kouluttaja, jolla on yli 15 vuoden kokemus SoMe-mainonnasta. Dick on erikoistunut siihen kuinka Sosiaalisen Median dataohjattua markkinointia käytetään tehokkaasti tuomaan yritykselle liiketaloudellista hyötyä. Pääasiallisina mainoskanavina Facebook ja Instagram. Dickin lähtymistapa SoMe mainontaan on myyntihenkinen ja tavoitelähtöinen.

Projekteissa SoMe Masters käyttää laajaa yhteistyö ja alihankkija -verkostoaan, ja toimimme myös itse alihankkijoina useassa projekteissa.

SoMe Masters

+358 400 287 739
Veturitallintie 6
02400 Kirkkonummi

info@somemasters.com

Y-tunnus: 2579420-6