Social Media Promoter™

dart-board-1247083

Sosiaalisen median markkinoinnin haasteena on usein se että vaikka sisältöä syntyisikin niin mainoskampanjan pyörittäminen vaatii säännöllisiä resursseja sitovaa työtä ja etenkin kokemusta. Vaikka kyseessä olisi vai puolen päivän työstä viikossa niin se jää usein tekemättä ja SoMe mainonta jää puolitiehen eikä siitä saada hyötyjä irti. Silloin on järkevää että kampanjoiden pyörittämisen hoitaa kokenut ulkoinen taho.

Asiantuntijoillamme on kokemusta sosiaalisen median kaupallisesta hyödyntämisestä jo vuodesta 2007 ja olemme vuodesta 2011 alkaen toteuttaneet eri kokoisille ja eri aloilla oleville yrityksille, yhdistyksille ja järjestöille ulkoistettua sosiaalisen median kaupallista promotointia.

Ulkoistus sisältää useimmiten Facebook ja Instagram mainosten, promojen ja kampanjoiden kohdistamisen, valvonnan, optimoinnin ja raportoinnin.

Palvelu räätälöidään aina asiakaskohtaisesti ja se voi olla joko projektiluontoista tai jatkuvaa. Työ aloitetaan yleensä analyysivaiheella jonka jälkeen osapuolilla on selkeämpi näkemys siitä mikä toimii ja kuinka paljon panostusta tarvitaan.

Ota yhteyttä niin katsotaan kuinka voimme auttaa

info@somemasters.com

0400 287 739

Yhteydenottolomake